Tillverkat för hand | Betala med Klarna | Leverans till hela Sverige

Hitta den perfekta möbeln för din kund

Arbetar du som inredningsarkitekt? Kanske köper du in möbler till offentliga miljöer eller privata hem? Till kontor, hotell, receptioner eller väntrum? Eller något helt annat? Är du på jakt efter unika möbler i tidlös design och hög kvalitet har du kommit rätt! Vi erbjuder hållbara och stabila möbler, tillverkade för hand i Sverige och alltid med högsta kvalitet i materialval. Har du en kund som bryr sig extra mycket om hållbarhet? Vår produktion är både lokal och etisk. Välj småproduktion och svenskt företagande!

Lite längre eller kanske högre? Vi måttanpassar efter dina behov

Alla våra möbler kan anpassas. Eftersom vi arbetar småskaligt kan vi möta dina önskemål från så små upplagor som en möbel. 


Alla miljöer har sina unika utmaningar och vi vill att du ska känna att en Bogaard-möbel passar perfekt. Mindre ändringar i storlekar och motsvarande kostnad för material gör vi helt utan extra kostnad. 

Vad är du på jakt efter?

Nedan kan du se ett urval av våra möbler med mått och standardpriser. Kontakta oss gärna för att höra mer om hur vi kan samarbeta. Vid större beställningar erbjuder vi självklart ett bättre pris. 

”Bogaard är väldigt tillmötesgående och flexibla. Dessutom är deras möbler väldigt uppskattade hos våra kunder”

dagbädd J86

J86 är en riktigt stabil bänk eftersom dess stomme är ihopsatt av inte mindre än 27 ekstavar. Tillverkad i massiv ek och med ett tidningsställ i läder. Passar perfekt i miljöer där man vill ha några tidningar liggandes. Dynan går att få i olika färger. 


Höjd: 36Bredd: 62Längd: 151


14 800 SEK


Bänkar och dagbädd V-serien

Vår V-serie, som vi kallar den, består av tre olika storlekar. Två bänkar, en mindre och en större, och en dagbädd. Alla är tillverkade i massiv ek eller björk och flätade i extra hållbar sadeljord. Finns i färgerna svart och natur. Det här är en tidlös och elegant möbel som passar i de flesta miljöer utan att se tunga ut tack vare sin luftiga design.


Mått, se resp produktsida. VM17, VL17V17

Från 3 900 SEK (ink moms)


bänken m60

M60 är robust bänk med en design som är tidlös men med små detaljer som drar blickarna till sig. Sitsen är flätad i lin av hög kvalitet och trät finns i ek eller björk. 


Höjd: 42 Bredd: 34 Längd: 96


5 900 SEK (ink moms)


Bänk s83

S83 är en bänk som kombinerar det varma i trä och läder med de mer råa benen i metall. Standardfärgerna är röd, grön eller orange men vid önskemål finns det även möjlighet till fler färger. Det här är en kaxig bänk som sticker ut och ger en industriell touch till inredningen. Vi har gjort den i tre olika storlekar som standard. I mellan och största storleken är det även ett benpar i mitten. Det här är en otroligt hållbar bänk som också är skön att sitta på tack vare sin stoppade dyna i läder. 


Höjd: 45 Bredd: 29 Längd: 58, 88, 118


3 600 SEK (ink moms)


Kontakta oss!


Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer. 

Ring direkt på 070 399 03 92. Eller maila oss på info@bogaarddesign.com. 


Du kan också fylla i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt! 


Se gärna fler bilder på Instagram - @bogaarddesign

Namn:

Telefon:

Email:

Meddelande:

Våra möbler

Se alla våra möbler, mått och material här.