Tillverkat för hand | Betala med Klarna | Leverans till hela Sverige

KVALITETSMÖBLER FÖR ALLA

Handgjorda möbler i dansk design med produktion i Sverige. Varje materialval görs med högsta kvalitet i fokus - för att du ska få en möbel att älska länge. 

fLER MÄNNISKOR SKA HA MÖJLIGHET ATT INVESTERA I BRA KVALITET

Vår idé och vision bygger på att fler ska ha möjlighet att investera i en designmöbel av hög kvalité. Vi vill skapa möbler som håller länge - men också som du vill behålla länge. Vi tror att tidlös design och material i riktigt bra kvalitet är den hållbara vägen framåt. Vi vill också kunna erbjuda ett tillgängligare pris för att fler ska kunna investera i en kvalitetsmöbel. Det gör vi genom att inte använda oss av mellanhänder. Utan återförsäljare slipper du betala ett onödigt högt pris. 

KÖP IN I VÅRT KONCEPT

Våra kunder är medvetna om sitt sätt att konsumera och vill ha kvalitetsmöbler som är producerade lokalt och på ett etiskt hållbart sätt. Vi är en del av framtidens företag som värnar om en småskalig produktion som är sund och hållbar för både människa och miljö. Vårt mål är inte att pressa vinstmarginal och nå brett utan att finnas för den medvetna konsumenten med möbler som vi älskar att skapa. Därför kommer vi inte finnas i varje hem, men hos de som delar vårt synsätt.

LÅNGSIKTIGHET OCH GLÄDJEN i att skapa

Vi konsumerar allt mer och vad som är trendigt idag byts ofta ut på några månader. Det är lätt att köpa möbler billigt eftersom massproduktion på fabriker i andra länder gör att priserna kan pressas ner - och utbudet är enormt. Vi upplever att det många gånger är på bekostnad av omsorgsfullhet och glädjen i att skapa.  Vi är ett nystartat och småskaligt företag som vill hitta tillbaka till en produktion och skapande som ger större värde både nu och i framtiden.  Vi vill att du ska titta på en Bogaard-möbel och känna historien och tanken bakom. Att du köpt något som du kommer att uppskatta länge och vars värde inte försvinner med åren. 

Våra möbler

Se alla våra möbler, mått och material här.